Sinterklaas Aankomst 2024

Waar de stoomboot dit jaar zal aankomen is bekend geworden op 16 mei en het is de stad Vianen. (Het was vorig jaar de stad Gorinchem.)

Sinterklaas zal aankomen met de stoomboot en in zijn kielzog gevolgd door vele pakjesboten en hij zal vergezeld zijn met heel veel Pieten. En de Pakjesboot 12 meert dan ergens aan in een prachtig versierde haven, waarna Sinterklaas en zijn gevolg een rondrit door de stad zal hebben.

De datum zal 16 november zijn, de eerste zaterdag na Sint Maarten. Een zaterdag zoals dat altijd het geval is. En de tijd zal even na 12:00 uur zijn want op die tijd begint ook dan weer de live uitzending van het verslag van de Intocht van Sinterklaas.
Kijk even verder naar de Uitzending 2024 van de Intocht Sinterklaas. En ook wordt het Sinterklaasjournaal weer echt spannend voor de kinderen.

Sinterklaas in het nieuws 2024

Er is nog geen nieuws


 Meer

Voor het knutselen van surprises kun je beter op knutselidee.nl kijken op de thema pagina Sinterklaassurprises en zoek je knutselwerkjes voor Sinterklaas die niets met surprises te maken hebben kun je kijken op thema pagina Sinterklaasknutselwerkjes die ook op knutselidee.nl staat.
Nog heel veel andere Sinterklaas tips kun je vinden op de speciale website 101 Sinterklaas Tips zoals recepten, sinterklaasliedjes, filmpjes, kleurplaten, pieten diploma, pakjesavond enz.Andere Tips