Sinterklaas Aankomst 2022

In welke plaats dit jaar 2022 Sinterklaas aan zal komen is nog niet bekend.
Vorig twee jaren was er ivm corona een virtuele intocht. Kinderen konden dus niet massaal de intocht bijwonen. Dit jaar zal het misschien weer als vanouds worden. Hopenlijk wordt het Sinterklaasjournaal toch wel weer echt spannend voor de kinderen.

Sinterklaas komt normaal aan met de stoomboot en in zijn kielzog gevolgd door vele pakjesboten en hij zal vergezeld zijn met heel veel Pieten. En de Pakjesboot 12 meert dan ergens aan in een prachtig versierde haven, waarna Sinterklaas en zijn gevolg een rondrit door de stad zal hebben.

De datum zal 12 november zijn, de eerste zaterdag na Sint Maarten. Een zaterdag zoals dat altijd het geval is. En de tijd zal even na 12:00 uur zijn want op die tijd begint ook dan weer de live uitzending van het verslag van de Intocht van Sinterklaas.
Kijk even verder naar de Uitzending 2022 van de Intocht Sinterklaas.

Sinterklaas in het nieuws 2022

Er is nog geen nieuws bekend gemaakt


 Meer

Voor het knutselen van surprises kun je beter op knutselidee.nl kijken op de thema pagina Sinterklaassurprises en zoek je knutselwerkjes voor Sinterklaas die niets met surprises te maken hebben kun je kijken op thema pagina Sinterklaasknutselwerkjes die ook op knutselidee.nl staat.
Nog heel veel andere Sinterklaas tips kun je vinden op de speciale website 101 Sinterklaas Tips zoals recepten, sinterklaasliedjes, filmpjes, kleurplaten, pieten diploma, pakjesavond enz.Andere Tips