Sinterklaas Aankomst 2019

In welke plaats dit jaar 2019 Sinterklaas aan zal komen is nog niet bekend.
Vorige keer was dat rondom de beroemde Zaanse Schans, maakte NTR vrijdag 1 juni 2018 bekend. "De Zaanse Schans met al zijn historische molens, ambachtelijke werkplaatsen en typisch Zaanse houten huizen laat jaarlijks miljoenen bezoekers kennismaken met de Zaanse geschiedenis. We zijn ongelooflijk blij dat Sinterklaas dit oer-Hollandse decor aan de Zaan nu heeft uitgekozen voor de landelijke intocht", aldus de burgemeester van Zaanstad Jan Hamming.

Sinterklaas zal weer aankomen met de stoomboot en in zijn kielzog gevolgd door vele pakjesboten en hij zal vergezeld zijn met heel veel Pieten.
De Pakjesboot 12 meert hoogstwaarschijnlijk aan ergens in een prachtig versierde haven, waarna Sinterklaas en zijn gevolg een rondrit door de stad zal hebben.
De datum zal 16 november zijn, de eerste zaterdag na Sint Maarten. Een zaterdag zoals dat altijd het geval is. En de tijd zal even na 12:00 uur zijn want op die tijd begint ook dan weer de live uitzending van het verslag van de Intocht van Sinterklaas.
Kijk even verder naar de Uitzending 2019 van de Intocht Sinterklaas.

Sinterklaas in het nieuws 2019

Er is nog geen nieuws dit jaar.

Maart 2018
In maart 2018 kwam het bericht dat het moeilijk bleek om een stad te vinden omdat geen enkele stad zich vanzelf al had aangemeld om de intocht te willen vieren met heel Nederland. Na een bericht kwam dat uiteindelijk wel goed. Meer

Voor het knutselen van surprises kun je beter op knutselidee.nl kijken op de thema pagina Sinterklaassurprises en zoek je knutselwerkjes voor Sinterklaas die niets met surprises te maken hebben kun je kijken op thema pagina Sinterklaasknutselwerkjes die ook op knutselidee.nl staat.
Nog heel veel andere Sinterklaas tips kun je vinden op de speciale website 101 Sinterklaas Tips zoals recepten, sinterklaasliedjes, filmpjes, kleurplaten, pieten diploma, pakjesavond enz.

Verder weg?

Wil je iemand verrassen die verder weg woont en waar je dus niet persoonlijk langs kunt? Stuur dan een persoonlijke leuk cadeautje direct naar de ontvanger met een mooie kaart! Zo kun je bijvoorbeeld een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen direct naar de ontvanger.

Andere Tips