Sinterklaas intocht 2019

De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 16 november 2019 en dat zal zijn in Nederland. Welke stad hiervoor uitgekozen wordt is nog niet bekend. Vorig jaar was het Zaanstad.
De burgemeester Jan Hamming van Zaanstad zei daar toen over: "We zijn ongelooflijk blij dat Sinterklaas dit oer-Hollandse decor met zijn historische molens, ambachtelijke werkplaatsen en typisch Zaanse houten huizen aan de Zaan nu heeft uitgekozen voor de landelijke intocht.
De intocht van Sinterklaas in Nederland zal landelijk worden uitgezonden op de televisie.
Dit zal zijn op 16 november en de burgemeester van de stad zal hem zeker toespreken.
Kijk even verder naar de Uitzending landelijke intocht Sinterklaas.Feest van cadeautjes

Het Sinterklaasfeest is (zeker voor kinderen) een feest van cadeautjes. En ook veel volwassenen vinden het heel leuk om een cadeautje te ontvangen. Kinderen zetten ook hun schoen en daar hopen ze 's morgens ook een cadeautje in te vinden. Sinterklaas zal ook bij deze inkomst op tv wel vertellen dan alle kinderen hun schoen die avond mogen zetten. Zorg dus wel dat je een (klein) cadeautje in voorraad hebt liggen.
Leuke cadeautje kun je in ieder geval bestellen op bol.com en je kunt daar werkelijk in alle prijsklassen slagen. Voor iemand ver weg kun je een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen direct naar de ontvanger.

Andere Tips