Sinterklaas intocht 2020

De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 14 november 2020 en dat zal zijn in Nederland in een nog niet bekend gemaakt stad. (Vorig jaar was het Apeldoorn)
De burgemeester, Petra van Wingerden-Boers, zei vorig jaar verheugd te zijn. "Wat een eer! Het is natuurlijk goed nieuws voor alle kinderen in de stad, maar ook voor iedereen in Nederland die er graag bij wil zijn, want Apeldoorn ligt mooi midden in het land."
De intocht van Sinterklaas in Nederland zal landelijk worden uitgezonden op de televisie.
Dit zal dus zijn op 14 november en de burgemeester van de nog onbekende stad zal hem zeker toespreken.
Kijk even verder naar de Uitzending landelijke intocht Sinterklaas.

>

Feest van cadeautjes

Het Sinterklaasfeest is (zeker voor kinderen) een feest van cadeautjes. En ook veel volwassenen vinden het heel leuk om een cadeautje te ontvangen. Kinderen zetten ook hun schoen en daar hopen ze 's morgens ook een cadeautje in te vinden. Sinterklaas zal ook bij deze inkomst op tv wel vertellen dan alle kinderen hun schoen die avond mogen zetten. Zorg dus wel dat je een (klein) cadeautje in voorraad hebt liggen.
Leuke cadeautje kun je in ieder geval bestellen op bol.com en je kunt daar werkelijk in alle prijsklassen slagen. Voor iemand ver weg kun je een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen direct naar de ontvanger.


Andere Tips>