Sinterklaas Tips

Als de intocht van Sinterklaas weer geweest is dan is het Sinterklaasfeest nog niet afgelopen. Dan gaat het eigenlijk pas beginnen. Je kan heel veel Sinterklaas tips vinden op de website 101 Sinterklaas Tips
Op deze site zouden we ook wel veel Sinterklaas Tips kunnen zetten maar als ze allemaal al verzameld zijn op een andere Sinterklaas site dan gaan we ze niet herhalen natuurlijk.
Voor de surprises die je wilt maken zou ik kijken op de thema pagina surprises van knutselidee.nl
Voor de knutselwerkjes over Sinterklaas die geen surprise zijn kun je kijken op de thema pagina Sinterklaaswerkjes

Het Pakjesspel

Heb je zin om eens een heel aparte sinterklaasavond te houden. Ga dan met familie en/of vrienden het pakjesspel doen!
Bestel dan nu Het Pakjesspel!
Nog veel leuker is het om zelf het dobbelspel in elkaar te zetten. Kaartjes printen, uitknippen en een dobbelsteen erbij pakken. De ruim 160 kaartjes voor dit spel kun je gratis downloaden. Kijk hiervoor op Sinterklaasdobbelspel.

Verder weg?

Wil je iemand verrassen die verder weg woont en waar je dus niet persoonlijk langs kunt? Stuur dan een persoonlijke leuk cadeautje direct naar de ontvanger met een mooie kaart! Zo kun je bijvoorbeeld een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen.

En zoek je voor iemand, waarmee je Sinterklaasavond viert, nog een leuk cadeau dan heb ik nog 1 tip waar je heel leuke unieke cadeaus kunt vinden. Namelijk op de website Dit verzin je niet. Ja, zelfs de naam zou ik niet verzinnen, laat staan de cadeautjes die je er kunt vinden.

Maar ook bij de Action kun je heel leuke cadeaus bestellen!
Sinterklaasjournaal

Kunnen de kinderen niet genoeg krijgen van het Sinterklaasjournaal? Er is voor de kinderen ook een boek met voorleesverhalen genaamd: Het grote boek van het Sinterklaasjournaal
Ook is er een Sinterklaas Journaal - doeboek
Beide boeken waren echter bij het schrijven niet leverbaar. Misschien komen ze nog dus kijk even op bol.com of ze weer aanwezig zijn.
Tijdelijk weer aanwezig: bol.com Sinterklaasjournaal

Kijk voor alle informatie over het Sinterklaasjournaal op tv op de pagina: Sinterklaasjournaal. Wanneer de uitzendingen zijn en waar ze uitgezonden worden.Andere Tips