Sinterklaas Uitzending 2024

De landelijke inkomst van Sinterklaas zal ook in 2024 weer live op Televisie worden uitgezonden. Dat zal zijn op zaterdag 16 november.
De Sinterklaas intocht 2024 zal weeer uitgezonden worden op NPO 3 door de NTR.
Dit zal zijn vanuit de stad van de aankomst en dat is dit jaar Vianen.

De presentatie zal hopenlijk weer in handen zijn van Dieuwertje Blok die al jaren de presentatrice is van het Sinterklaasjournaal. De aankomst van Sinterklaas zal ook in het Sinterklaasjournaal meegenomen worden. In de stad zal Dieuwertje natuurlijk weer bijgestaan worden door onder andere Jeroen Kramer en Rachel Rosier . (Het Sinterklaasjournaal zelf start al op 12 november met uitzendingen. Meer hierover lees je op de pagina Sinterklaasjournaal 2024.

De jaarlijkse uitzending met de naam "De intocht van Sinterklaas" wordt ieder jaar op zaterdagmiddag uitgezonden. Dit is al zo sinds 1952 en zal ook zo zijn in 2024. Het is tegenwoordig eigenlijk altijd op de eerste zaterdag na Sint Maarten. De live uitzending van de NTR start om 12:00 uur en duurt meestal zo'n 5 kwartier.
Op het digitale themakanaal Z@ppelin 24 en op zappelin.nl is de intocht met gebarentolk te volgen.

Zoek je nog een leuk cadeautje?
De nieuwe hobby voor jong en oud is Diamond painting.

 

Het Pakjesspel

Heb je zin om eens een heel aparte sinterklaasavond te houden. Ga dan met familie en/of vrienden het pakjesspel doen! Bestel dan nu Het Pakjesspel!
Nog veel leuker is het om zelf het dobbelspel in elkaar te zetten. Kaartjes printen, uitknippen en een dobbelsteen erbij pakken. De ruim 160 kaartjes voor dit spel kun je gratis downloaden. Kijk hiervoor op Sinterklaasdobbelspel. (Scroll een stukje naar beneden voor het kopje Dobbelspel.)Verder weg?

Wil je iemand verrassen die verder weg woont en waar je dus niet persoonlijk langs kunt? Stuur dan een persoonlijke leuk cadeautje direct naar de ontvanger met een mooie kaart! Zo kun je bijvoorbeeld een Sinterklaas cadeau via Greetz versturen direct naar de ontvanger.


Waarom kwam Sinterklaas in 2019 eigenlijk aan met de trein?Andere Tips